Brownie: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
Line 18: Line 18:
Bland mel, kakao, vanilie og bagepulver, og sigt det ned i massen under omrøring.<br>
Bland mel, kakao, vanilie og bagepulver, og sigt det ned i massen under omrøring.<br>
Hak chokoladen i finere stykker og kom det i blandingen.<br>
Hak chokoladen i finere stykker og kom det i blandingen.<br>
Kom blandingen i en smurt form, eller en bradepande med bagepapir og bag kagen ved 160º i ca. 30-35 minutter.
Kom blandingen i en smurt form, eller en bradepande med bagepapir og bag kagen ved 160º varmluft i ca. 30-35 minutter.


Efter 30 minutter prøv at mærke på kagen med en tandstik. Klæber dejen sig ikke til tandstikken er den færdig.<br>
Efter 30 minutter prøv at mærke på kagen med en tandstik. Klæber dejen sig ikke til tandstikken er den færdig.<br>

Revision as of 19:06, 30 December 2011

Ingredienser

  • 200 g chokolade (eller 125 g chokolade og 150 g hasselnødder)
  • 160 g mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 spsk vaniliesukker
  • 4 spsk kakao
  • 200 g sukker
  • 200 g smør
  • 200 g brun farin
  • 6 æg

Fremgangsmåde

Pisk smør, sukker og brun farin sammen til en stor hvid masse.
Jo bedre og længere der piskes, jo mere smelter sukkeret og jo mere hæver massen og jo blødere bliver kagen.
Fortsæt piskningen mens du tilsætter et æg ad gangen.
Bland mel, kakao, vanilie og bagepulver, og sigt det ned i massen under omrøring.
Hak chokoladen i finere stykker og kom det i blandingen.
Kom blandingen i en smurt form, eller en bradepande med bagepapir og bag kagen ved 160º varmluft i ca. 30-35 minutter.

Efter 30 minutter prøv at mærke på kagen med en tandstik. Klæber dejen sig ikke til tandstikken er den færdig.

Serveres med en kugle vanilie is og evt. små syltede frugter.

<google>DANSK</google>

id=siteTree