Coleslaw: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
Line 16: Line 16:
* 2 dl creme fraiche 18%
* 2 dl creme fraiche 18%
* 2½ dl Hellmann’s ægte mayonaise
* 2½ dl Hellmann’s ægte mayonaise
* 3 spsk honning
* 1 spsk dijon sennep
* 2  tsk salt
* 2  tsk salt
* ½ tsk peber
* ½ tsk peber
* 3 tsk sukker
* 3 tsk sukker
evt.
* 3 spsk honning
* 1 spsk dijon sennep


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====

Revision as of 08:20, 12 August 2012

Ingredienser

  • 1 lille hvidkålshoved
  • 4-6 gulerødder
Marinade
  • 1 spsk dijonsennep
  • 1 spsk honning
  • 1 dl æblecidereddike
  • 3 tsk sellerisalt
  • 2 spsk sukker
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • groft peber
Dressing
  • 2 dl creme fraiche 18%
  • 2½ dl Hellmann’s ægte mayonaise
  • 2 tsk salt
  • ½ tsk peber
  • 3 tsk sukker

evt.

  • 3 spsk honning
  • 1 spsk dijon sennep

Fremgangsmåde

Snit hvidkålen fint.
Riv gulerødderne på rivejernet.
Bland kål og gulerod sammen.
Rør marinaden sammen og bland kål og gulerødder i – vi brugte en stor plastikpose.
Lad det trække i ca. 60 min. I køleskabet.
Rør coleslaw-dressingen af ovenstående ingredienser – smagen skal selvfølgelig være let sødlig.
Frahæld marinaden fra kålblandingen.
Kom kålblandingen i coleslaw-dressingen og vend det hel rundt, umiddelbart før servering.

<google>DANSK</google>

id=siteTree