Grydestegt kalvebov med sursød peberrodssauce: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} ==Grydestegt kalvebov== ====Ingredienser==== ====Fremgangsmåde==== ==Sursød peberrodssauce== ====Ingredienser==== * ca. 5 dl af suppen fra kødet * 2-3 spsk. …')
 
Line 21: Line 21:
Rør majsstivelsen ud i fløde eller mælk, og pisk jævningen i saucen under omrøring.<br>
Rør majsstivelsen ud i fløde eller mælk, og pisk jævningen i saucen under omrøring.<br>
Lad saucen koge op, mens du pisker i den.<br>
Lad saucen koge op, mens du pisker i den.<br>
Skru ned for blusset, og begynd tilsmagningen med fintrevet peberrod, eddike, sukker og salt i de mængder, du synes.<br>
Skru ned for blusset, og smag til med fintrevet peberrod, eddike, sukker og salt i de mængder, du synes.<br>


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 17:54, 17 December 2014

Grydestegt kalvebov

Ingredienser

Fremgangsmåde

Sursød peberrodssauce

Ingredienser

  • ca. 5 dl af suppen fra kødet
  • 2-3 spsk. majsstivelse
  • 1 dl piskefløde eller mælk
  • Frisk peberrod
  • 2 spsk lagereddike, æbleeddike
  • Sukker
  • Salt

Fremgangsmåde

Peberrod rives fint.
Lad suppen fra kødet koge ind, til der er ca. 5 dl tilbage, og hæld den evt. gennem en sigte.
Rør majsstivelsen ud i fløde eller mælk, og pisk jævningen i saucen under omrøring.
Lad saucen koge op, mens du pisker i den.
Skru ned for blusset, og smag til med fintrevet peberrod, eddike, sukker og salt i de mængder, du synes.

<google>DANSK</google>

id=siteTree