Peperoni ripieni - Fyldte Peberfrugter: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} <seo title="Opskrifter" /> <keywords content="Desert Madopskrifter Italiensk" /> ====Ingredienser==== * 4 røde peberfrugter. * 1 dåse tun * 2 ansjoser, benfri * …') |
No edit summary |
||
(One intermediate revision by the same user not shown) | |||
Line 1: | Line 1: | ||
{{ | {{Hovedretter}} | ||
<seo title="Opskrifter" /> | <seo title="Opskrifter" /> | ||
<keywords content="Desert Madopskrifter Italiensk" /> | <keywords content="Desert Madopskrifter Italiensk" /> | ||
Line 19: | Line 19: | ||
Fyldet krydres og tilsættes nogle skefulde olivenolie.<br> | Fyldet krydres og tilsættes nogle skefulde olivenolie.<br> | ||
Stil skålen overdækket, og lad brødet trække noget af væden.<br> | Stil skålen overdækket, og lad brødet trække noget af væden.<br> | ||
Imens skylles og tørres peberfrugterne som skæres over på langs. Kernerne fjernes og de drysses med salt og fyldes kommes i.<br> | Imens skylles og tørres peberfrugterne som skæres over på langs.<br> | ||
Kernerne fjernes og de drysses med salt og fyldes kommes i.<br> | |||
Smør en bradepande og hæld et tyndt lag vand i bunden, hvori de fyldte peberfrugter sættes. Bages i en 210° ovn i 45 min til 1 time.<br> | Smør en bradepande og hæld et tyndt lag vand i bunden, hvori de fyldte peberfrugter sættes. Bages i en 210° ovn i 45 min til 1 time.<br> | ||
Kan serveres både varme og kolde.<br> | Kan serveres både varme og kolde.<br> | ||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Latest revision as of 03:51, 23 December 2016
<seo title="Opskrifter" /> <keywords content="Desert Madopskrifter Italiensk" />
Ingredienser
- 4 røde peberfrugter.
- 1 dåse tun
- 2 ansjoser, benfri
- 2 sardiner
- 20 sorte oliven uden sten
- olivenolie
- smuldret brødkrumme af 5 brødskiver
- salt
- peber
Fremgangsmåde
Tun, ansjoser, sardiner lægges i en skål og moses lidt i stykker med en gaffel.
Smuldret brødkrumme (hvis det er friskt så skær det i små tern) kommes i.
Skær de sorte oliven i halve og bland dem i.
Fyldet krydres og tilsættes nogle skefulde olivenolie.
Stil skålen overdækket, og lad brødet trække noget af væden.
Imens skylles og tørres peberfrugterne som skæres over på langs.
Kernerne fjernes og de drysses med salt og fyldes kommes i.
Smør en bradepande og hæld et tyndt lag vand i bunden, hvori de fyldte peberfrugter sættes. Bages i en 210° ovn i 45 min til 1 time.
Kan serveres både varme og kolde.
<google>DANSK</google>