Peperoni ripieni - Fyldte Peberfrugter: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
 
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Hovedretter}}
<seo title="Opskrifter" />
<seo title="Opskrifter" />
<keywords content="Desert Madopskrifter Italiensk" />
<keywords content="Desert Madopskrifter Italiensk" />

Latest revision as of 03:51, 23 December 2016

<seo title="Opskrifter" /> <keywords content="Desert Madopskrifter Italiensk" />

Ingredienser

  • 4 røde peberfrugter.
  • 1 dåse tun
  • 2 ansjoser, benfri
  • 2 sardiner
  • 20 sorte oliven uden sten
  • olivenolie
  • smuldret brødkrumme af 5 brødskiver
  • salt
  • peber

Fremgangsmåde

Tun, ansjoser, sardiner lægges i en skål og moses lidt i stykker med en gaffel.
Smuldret brødkrumme (hvis det er friskt så skær det i små tern) kommes i.
Skær de sorte oliven i halve og bland dem i.
Fyldet krydres og tilsættes nogle skefulde olivenolie.
Stil skålen overdækket, og lad brødet trække noget af væden.
Imens skylles og tørres peberfrugterne som skæres over på langs.
Kernerne fjernes og de drysses med salt og fyldes kommes i.
Smør en bradepande og hæld et tyndt lag vand i bunden, hvori de fyldte peberfrugter sættes. Bages i en 210° ovn i 45 min til 1 time.
Kan serveres både varme og kolde.

<google>DANSK</google>

id=siteTree