Enebærgryde: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
Line 8: Line 8:
* 2 dl cremefraiche 38%
* 2 dl cremefraiche 38%
* 1 tsk groft salt
* 1 tsk groft salt
* groft peber
* ½ tsk groft peber
* mel til jævning
* mel til jævning



Revision as of 22:41, 30 January 2013

Ingredienser

  • 1 kg skært svinekød i strimler eller tern (evt. mørbrad eller skært oksekød)
  • 50 g smør
  • 16 enebær
  • 1 tsk tørret rosmarin
  • ¼ liter piskefløde
  • 2 dl cremefraiche 38%
  • 1 tsk groft salt
  • ½ tsk groft peber
  • mel til jævning

Fremgangsmåde

Del kødet i 2 portioner og brun hver portion for sig.
Læg alt kødet tilbage i gryden.
Knus enebær og rosmarin og tilsæt det til kødet.
Kom piskefløde, cremefraiche, salt og peber i, og lad retten koge ved svag varme under låg, ca. 1 time.
Retten kan evt. jævnes lidt.
Smag til og tilsæt evt. lidt kulør.

Serveres med kartoffelmos.

<google>DANSK</google>

id=siteTree