Pulled pork: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
Line 13: Line 13:


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
=====Dag 1=====
Kom salt, peber, rørsukker, paprika, timian, hvidløg, cayennepeber og rødvinseddike i en skål.<br>
Kom salt, peber, rørsukker, paprika, timian, hvidløg, cayennepeber og rødvinseddike i en skål.<br>
Blend det sammen med en stavblender, til det har en ensartet konsistens.<br>
Blend det sammen med en stavblender, til det har en ensartet konsistens.<br>
Line 20: Line 21:
Læg stegen i køleskab til dagen efter (12 timer).<br>
Læg stegen i køleskab til dagen efter (12 timer).<br>


=====Dag 2=====
Kom kødet over i et fad, eller bradepande, sammen med dressingen.<br>
Steg kødet i 10 timer ved 110, eller til kødet en temperatur på 93 grader, og alle sener og fedt smeltet væk, og der kun er det møreste kød tilbage.<br>





Revision as of 15:54, 28 August 2012

Ingredienser

  • 1 nakkekam ca. 2 kg
  • 4 spsk salt
  • 1 spsk friskkværnet sort peber
  • 300g rørsukker
  • 1/2 dl paprika
  • 3 kviste timian (kun bladene)
  • 4 fed hvidløg
  • 1 spsk cayennpeber
  • ½ dl rødvinseddike
  • 3 spsk olivenolie

Fremgangsmåde

Dag 1

Kom salt, peber, rørsukker, paprika, timian, hvidløg, cayennepeber og rødvinseddike i en skål.
Blend det sammen med en stavblender, til det har en ensartet konsistens.
Hæld krydderiblandingen ned i en plasticpose sammen med nakkekammen.
Masser posen, så marinaden fordeles jævnt på kødstykket.
Pres luften ud af posen, og bind en knude.
Læg stegen i køleskab til dagen efter (12 timer).

Dag 2

Kom kødet over i et fad, eller bradepande, sammen med dressingen.
Steg kødet i 10 timer ved 110, eller til kødet en temperatur på 93 grader, og alle sener og fedt smeltet væk, og der kun er det møreste kød tilbage.



<google>DANSK</google>

id=siteTree