Salad Niçoise: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
Line 26: Line 26:
Varm ovnen op til 200º ikke varmluft.<br>
Varm ovnen op til 200º ikke varmluft.<br>
Skær ciabatta brødet i tern (ca. 1½-2) cm på hver led.<br>
Skær ciabatta brødet i tern (ca. 1½-2) cm på hver led.<br>
Kom brødet i et ildfast fad og vend i olie til de alle har lidt på alle sider.<br>
Kom brødet i et ildfast fad sammen med bacon ternene og vend i olie sammen til brødet har lidt på alle sider.<br>
Bland den revne parmesan i og drys med peber.<br>
Bland den revne parmesan i og drys med peber.<br>
Rist det i ovnen i ca 15 min. (vend det en gang imellem) til brødterningerne er sprøde.<br>
Rist det i ovnen i ca 15 min. (vend det en gang imellem) til brødterningerne er sprøde.<br>

Revision as of 16:48, 8 August 2014

Ingredienser

  • 30 coctail tomater
  • 8 æg
  • 250 g irmas ekstra fine ærter
  • 500 g kolde kogte kartofler
  • 150-200 g fine frosne ærter
  • sorte oliven gode
Brødtern
  • 200 g ciabattabrød
  • 150 g bacon i tern
  • olivenolie
  • 60 g friskrevet parmesan
  • groft peber
Dressing
  • 2/3 olivenolie
  • 1/3 hvid balsamico
  • 1 spsk dijon sennep
  • salt
  • peber

Fremgangsmåde

Brødtern

Varm ovnen op til 200º ikke varmluft.
Skær ciabatta brødet i tern (ca. 1½-2) cm på hver led.
Kom brødet i et ildfast fad sammen med bacon ternene og vend i olie sammen til brødet har lidt på alle sider.
Bland den revne parmesan i og drys med peber.
Rist det i ovnen i ca 15 min. (vend det en gang imellem) til brødterningerne er sprøde.
Lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Salat

Kog ærterne let som beskrevet på posen.

<google>DANSK</google>

id=siteTree