Cannelloni med spinat og ricotta i tomatsauce: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 2: Line 2:


====Ingredienser====
====Ingredienser====
======Tomatsauce=====
=====Tomatsauce=====
* 1 spsk olivenolie
* 1 spsk olivenolie
* 2 løg, finthakket
* 2 løg, finthakket

Revision as of 19:30, 24 March 2018


Ingredienser

Tomatsauce
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 400 g hakkede tomater på dåse
  • 2-3 timiankviste eller en håndfuld basilikumblade
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk groft peber
  • 1 spsk æbleeddike
  • 1 tsk rørsukker
Spinat og ricotta blanding
  • 1 spsk olivenolie
  • 200 g frisk spinat (eller tilsvarende frossen)
  • 2 spsk grofthakkede pinjekerner
  • 250 g ricotta
  • 2 æg
  • salt
  • groft peber
  • lidt revet muskatnød
Derudover
  • 1 pakke frisk lasagneplader
  • lidt friskrevet parmesanost
  • 1 kugle frisk mozzarella (125 g)
  • salt og peber
  • frisk basilikum
  • smør til formen

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 180°C.

<google>DANSK</google>

id=siteTree