Helstegt oksemørbrad på Weber grill: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 14: Line 14:
(Efter de 20 minutter vil kernetemperaturen være nået til ca. 66°.)
(Efter de 20 minutter vil kernetemperaturen være nået til ca. 66°.)


Serveres straks, f.eks. med grøn salat og nye kartofler med smør og salt.
Serveres straks, f.eks. med grøn salat og nye kartofler med smør og salt.<br>
Sæt hele mørbraden på bordet, og skær den i ca. 6 mm tykke skiver, efterhånden som den spises.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 07:07, 26 July 2009


Fold den tynde ende af mørbraden ind, og snør den sammen, så mørbraden har samme tykkelse over det hele.

Drys salt og peber på hele vejen rundt om mørbraden.

Sæt et stegetermometer midt i mørbraden på det tykkeste sted.
Brug et elektronisk med ledning, så låget ikke skal åbnes igen før den er færdig.

Grill mørbraden ved indirekte varme til stegetermometret viser 60°.
Den må ikke få mere, det går ret hurtigt til sidst, så hold godt øje med den.

Lad mørbraden vile i 20 minutter tildækket med folie og viskestykke.
(Efter de 20 minutter vil kernetemperaturen være nået til ca. 66°.)

Serveres straks, f.eks. med grøn salat og nye kartofler med smør og salt.
Sæt hele mørbraden på bordet, og skær den i ca. 6 mm tykke skiver, efterhånden som den spises.

<google>DANSK</google>

id=siteTree