Fondue: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
Line 18: Line 18:
* Godt brød f.eks [[Koldhævede hvedeboller]]
* Godt brød f.eks [[Koldhævede hvedeboller]]


====Tilbehør====
====Saucer og dips====
[[Aïoli]]
[[Salsa Verde - Grøn sauce]]
[[Dild dressing]]
[[Roquefort-sauce]]
 
====Salat====
Porrer
Bønnesalat


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====

Revision as of 07:56, 3 October 2010

<seo title="Opskrifter" />

Ingredienser

  • 2 pakker Raffinol (2 * 500 g) til at stege i
  • sprit til brænderen
  • Oksemørbrad
  • Lammemørbrad
  • Kænguru kød
  • Cocktailpølser
  • Bacon i skiver (til at rulle om pølserne)
  • Champignon
  • Små skalotteløg
  • Franske kartofler

Saucer og dips

Aïoli Salsa Verde - Grøn sauce Dild dressing Roquefort-sauce

Salat

Porrer Bønnesalat

Fremgangsmåde

Kødet skæres i passende stykker.
Baconskiverne deles i 2 og hver cocktailpølse om rulles med ½ skive bacon.
Champignon renses, skalotteløgene pilles.
Det hele kommes i små skåle, der sættes på bordet.

Olien opvarmes på en kogeplade til 180º. Man kan se om den er varm nok, ved at stille den svovlfrie ende af en tændstik ned i olien. Hvis det syder rundt om tændstikken, er det varme nok.
Husk altid at have låget nær ved gryden, så man kan lægge det på, hvis der går ild i olien. Kom aldrig vand på varm olie.

<google>DANSK</google>

id=siteTree