Biff Rydberg: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with "{{Hovedretter}} En fremtrædende og uberørt pyttipanna er denne Rydberg. Det siges at oprindelsen er bare Hotel Rydberg på Gustav Adolfs Torg i Stockholm. Opskrift fra bogen...")
 
No edit summary
Line 3: Line 3:
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 400 gram oksefilet
* 400 gram oksefilet
* 1 tsk salt
* salt
* groft peber
* 1 tsk japansk soja
* 1 tsk japansk soja
* olie til frittering
* olie til fritering
* 1 tsk groft peber
* smør til stegning
* smør til stegning
* 2 løg
* 2 løg
* 4 bagekartofler
* 4 bagekartofler
* 1 spsk sukker
* 1 spsk sukker
=====Sennepsdressing=====
=====Sennepsdressing=====
* 3 spsk sukker
* 3 spsk sukker
Line 18: Line 19:
* 1 tsk salt
* 1 tsk salt
* 2 spsk Colman's sennepspulver
* 2 spsk Colman's sennepspulver
* 1 tsk groft peber (er det i overkanten?)
* 1 groft peber
* 4 æggeblommer
* 4 æggeblommer


Line 32: Line 33:
Krydr med salt, peber, sukker og et stænk af soja.<br>
Krydr med salt, peber, sukker og et stænk af soja.<br>
Varm olien og steg kartoffel ternene i et minut, indtil de har en god farve.<br>
Varm olien og steg kartoffel ternene i et minut, indtil de har en god farve.<br>
Kom salt p og hold dem varme.<br>
Kom salt peber og hold dem varme.<br>
Steg kødet hurtigt i smør og olie i en meget varm pande.<br>
Steg kødet hurtigt i smør og olie i en meget varm pande.<br>
Salta og peberfrugter.
Krydr med salt og peber.<br>
4. Servering: Tilsæt kød, løg og kartofler til fine linjer. Serveres med sennepskrem og æggeblommer.
 
Anret kød, løg og kartofler i fine linjer.<br>
Serveres med sennepsdressing og æggeblommer.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 20:26, 24 March 2018

En fremtrædende og uberørt pyttipanna er denne Rydberg. Det siges at oprindelsen er bare Hotel Rydberg på Gustav Adolfs Torg i Stockholm. Opskrift fra bogen "Masters Menus". Bogen er udgivet af udgiver Norstedts.

Ingredienser

  • 400 gram oksefilet
  • salt
  • groft peber
  • 1 tsk japansk soja
  • olie til fritering
  • smør til stegning
  • 2 løg
  • 4 bagekartofler
  • 1 spsk sukker
Sennepsdressing
  • 3 spsk sukker
  • 1 spsk dijonsennep
  • 2,5 dl fløde
  • 2 spsk revet peberrod
  • 1 tsk salt
  • 2 spsk Colman's sennepspulver
  • 1 groft peber
  • 4 æggeblommer

Fremgangsmåde

Sennepsdressing

Pisk fløden let og tilsæt de andre ingredienser til sennepsdressingen.
Pisk lidt mere og krydr med salt og peber.

Oksekøddet

Skræl løg og kartofler.
Skær løg, kartofler og kød i små tern.
Brun løget ved middel varme i smør i ca. 20 minutter, indtil det bliver karamelliseret.
Krydr med salt, peber, sukker og et stænk af soja.
Varm olien og steg kartoffel ternene i et minut, indtil de har en god farve.
Kom salt peber og hold dem varme.
Steg kødet hurtigt i smør og olie i en meget varm pande.
Krydr med salt og peber.

Anret kød, løg og kartofler i fine linjer.
Serveres med sennepsdressing og æggeblommer.

<google>DANSK</google>

id=siteTree