Lammeburger: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
Line 26: Line 26:


====Bøffer====
====Bøffer====
Kødet røres forsigtigt med krydderier og løg.<br>
Kødet røres forsigtigt med hakket løg, spidskommen, timian og hvidløgssalt<br>
Formes til bøffer.<br>
Formes til bøffer.<br>
Dryssel med salt og peber på begge sider
Drysses med salt og peber på begge sider


=====Bearnaise Creme=====
=====Bearnaise Creme=====

Revision as of 12:43, 3 July 2022

Ingredienser

  • 500 g hakket lammekød (giver 2 store eller 3 bøffer, 700g giver 4 bøffer)
  • 1 lille hakket løg
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk timian
  • 1 tsk hvidløgssalt
  • salt
  • peber
  • Brioche boller fra Meny
Bearnaise Creme
  • ½ glas Hellmans mayo
  • 1 spsk dijonsennep
  • 2 tsk bearnaiseessens
  • 1-2 skalotteløg
  • ½ bundt frisk estragon, eller 1 spsk tørret
Salat
  • ruccola
  • tomat i skiver
  • agurk i skiver
  • løg i ringe
  • osteskiver til når burgeren samles

Bøffer

Kødet røres forsigtigt med hakket løg, spidskommen, timian og hvidløgssalt
Formes til bøffer.
Drysses med salt og peber på begge sider

Bearnaise Creme

Hak skalotteløgene meget fint.
Hak estragon bladene lidt. Kom det hele i en skål. Røre, røre, røre og server!

Salat

<google>DANSK</google>

id=siteTree