På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Lammeburger

From Yggenyk
Revision as of 14:32, 3 July 2022 by WikiSysop (talk | contribs)
Jump to navigation Jump to search

Ingredienser

  • 500 g hakket lammekød (giver 2 store eller 3 bøffer, 700g giver 4 bøffer)
  • 1 lille hakket løg
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk timian
  • 1 tsk hvidløgssalt
  • salt
  • peber
  • Brioche boller fra Meny
  • bambuspinde til at stikke igennem bugreren for at holde den sammen
Bearnaise Creme
  • ½ glas Hellmans mayo
  • 1 spsk dijonsennep
  • 2 tsk bearnaiseessens
  • 1-2 skalotteløg
  • ½ bundt frisk estragon, eller 1 spsk tørret
Salat
  • ruccola
  • tomat i skiver
  • agurk i skiver
  • løg i ringe
  • osteskiver til når burgeren samles

Bøffer

Kødet røres forsigtigt med hakket løg, spidskommen, timian og hvidløgssalt
Formes til bøffer.
Krydres med salt og peber på begge sider

Bearnaise Creme

Hak skalotteløgene meget fint.
Hak estragon bladene lidt. Kom det hele i en skål. Røre, røre, røre og server!

<google>DANSK</google>