På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Brunkål: Revision history

Jump to navigation Jump to search

Diff selection: Mark the radio buttons of the revisions to compare and hit enter or the button at the bottom.
Legend: (cur) = difference with latest revision, (prev) = difference with preceding revision, m = minor edit.

21 December 2024

  • curprev 07:2707:27, 21 December 2024WikiSysop talk contribs 1,570 bytes +1,570 Created page with "{{Hovedretter}}{{Frokostretter}}(4 pers.) ====Ingredienser==== * 2 kg hvidkål * 1,4 kg kød i tern (f.eks. okseklump, nakkekam, el lign,) * 100 g sukker * 100 g smør til det brunede sukker * smør til at stege kødet i * 6 blade lauerbær * 3 tsk allehånde * evt. 1 tsk kommen * 1 tsk timian * 1 tsk peber * 2 tsk salt * salt og peber til at krydre kødet mens det brunes * 1-2 dl vand tilsæt evt. mere løbende for at det ikke skal koge tør ====Fremgangsmåde==== Skæ..."