Brunkål: Revision history

Jump to navigation Jump to search

Diff selection: Mark the radio buttons of the revisions to compare and hit enter or the button at the bottom.
Legend: (cur) = difference with latest revision, (prev) = difference with preceding revision, m = minor edit.

21 December 2024

  • curprev 07:2707:27, 21 December 2024WikiSysop talk contribs 1,570 bytes +1,570 Created page with "{{Hovedretter}}{{Frokostretter}}(4 pers.) ====Ingredienser==== * 2 kg hvidkål * 1,4 kg kød i tern (f.eks. okseklump, nakkekam, el lign,) * 100 g sukker * 100 g smør til det brunede sukker * smør til at stege kødet i * 6 blade lauerbær * 3 tsk allehånde * evt. 1 tsk kommen * 1 tsk timian * 1 tsk peber * 2 tsk salt * salt og peber til at krydre kødet mens det brunes * 1-2 dl vand tilsæt evt. mere løbende for at det ikke skal koge tør ====Fremgangsmåde==== Skæ..."

id=siteTree