På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Kyllingebryst med Knoldselleri, Hvidløg og Dijonsennep: Revision history

Jump to navigation Jump to search

Diff selection: Mark the radio buttons of the revisions to compare and hit enter or the button at the bottom.
Legend: (cur) = difference with latest revision, (prev) = difference with preceding revision, m = minor edit.

    6 April 2025

    • curprev 07:3607:36, 6 April 2025WikiSysop talk contribs 1,275 bytes +1,275 Created page with "{{Hovedretter}}(4 pers.) Opskriften uden fløde - jeg laver en cremet sauce ved hjælp af sennepen i stedet ====Ingredienser==== * 4 kyllingebryster (ca 1 kg) * 1 mellemstor knoldselleri (ca. 800g) * 4 gulerødder * 5 fed hvidløg * 4 lauerbærblade * 2 spsk olivenolie * 3 store spsk dijonsennep * 3 dl hønsebouillon * 3 dl hvidvin * 1 tsk tørret timian * 1 tsk friskrevet muskatnød * Salt og peber Skræl knoldsellerien og skær den i tern på ca. 2x2 cm.<br> Krydr kyl..."