På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Focaccia: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
Line 19: Line 19:
Hæver ca. 30 min.<br>
Hæver ca. 30 min.<br>
Pensles med olie (rigeligt) og drysses med salt og rosmarin.<br>
Pensles med olie (rigeligt) og drysses med salt og rosmarin.<br>
Oliven trykkes forsigtigt ned i dejen med ca. 8 cm mellemrum så de er næsten dækket.<br>
Bages ved 180º varmluft 40 min. (ikke mere, så bliver det lidt for sprødt).<br>
Bages ved 180º varmluft 40 min. (ikke mere, så bliver det lidt for sprødt).<br>




<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 06:35, 19 October 2007

Ingredienser

  • 6,5 dl Vand
  • 800 g Mel af god kvalitet f.eks. Italiensk Hvedemel. (Man kan også bruge 700 g Hvedemel og 100 g Durumhvede mel).
  • 1/2 Pakke gær (1/4 Pakke hvis det hæver i køleskab natten over)
  • 2 tsk. salt
  • Olie ½ dl i dejen + det der skal bruges til pensling

Pynt

  • Salt
  • Olie
  • Rosmarin
  • Oliven

Fremgangsmåde

Alt blandes med grydeske i stor skål.
Hæver til det er nok, mindst en time, kan også langtidshæve natten over i køleskab.
Hældes ud i bradepande på bagepapir.
Hæver ca. 30 min.
Pensles med olie (rigeligt) og drysses med salt og rosmarin.
Oliven trykkes forsigtigt ned i dejen med ca. 8 cm mellemrum så de er næsten dækket.
Bages ved 180º varmluft 40 min. (ikke mere, så bliver det lidt for sprødt).


<google>DANSK</google>