[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Focaccia: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
No edit summary |
||
Line 5: | Line 5: | ||
*800 g Mel af god kvalitet f.eks. Italiensk Hvedemel. (Man kan også bruge 700 g Hvedemel og 100 g Durumhvede mel). | *800 g Mel af god kvalitet f.eks. Italiensk Hvedemel. (Man kan også bruge 700 g Hvedemel og 100 g Durumhvede mel). | ||
*1/2 Pakke gær (1/4 Pakke hvis det hæver i køleskab natten over) | *1/2 Pakke gær (1/4 Pakke hvis det hæver i køleskab natten over) | ||
*2 tsk. | *2 tsk. Salt | ||
*Olie ½ dl i dejen + det der skal bruges til pensling | *Olie ½ dl i dejen + det der skal bruges til pensling | ||
Revision as of 17:14, 28 October 2007
Ingredienser
- 6,5 dl Vand
- 800 g Mel af god kvalitet f.eks. Italiensk Hvedemel. (Man kan også bruge 700 g Hvedemel og 100 g Durumhvede mel).
- 1/2 Pakke gær (1/4 Pakke hvis det hæver i køleskab natten over)
- 2 tsk. Salt
- Olie ½ dl i dejen + det der skal bruges til pensling
Pynt
- Salt
- Olie
- Rosmarin
- Oliven (uden sten)
Fremgangsmåde
Alt blandes med grydeske i stor skål.
Hæver til det er nok, mindst en time, kan også langtidshæve natten over i køleskab.
Hældes ud i bradepande på bagepapir.
Hæver ca. 30 min.
Oliven trykkes forsigtigt ned i dejen med ca. 8 cm mellemrum så de er næsten dækket.
Pensles med olie (rigeligt) og drysses med salt og rosmarin.
Bages ved 180º varmluft 40 min. (ikke mere, så bliver det lidt for sprødt).
<google>DANSK</google>