På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Kartoffelsuppe: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 16: Line 16:
====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====


Kog porre, kartoffel og purløg i hønseboullion 20 minutter for svag varme.
Kog porre, kartoffel og purløg i hønseboullion 20 minutter for svag varme.<br>
Blend suppen til den er glat.
Blend suppen til den er glat.<br>
Tilsæt fløde.
Tilsæt fløde.<br>
Bring suppen i kog igen og smag til med salt, peber og revet muskatnød.
Bring suppen i kog igen og smag til med salt, peber og revet muskatnød.<br>
Suppen kan serveres varm eller iskold.
Suppen kan serveres varm eller iskold.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 07:31, 3 January 2008

<keywords content="Kartoffel suppe" /> 1 portion (1 person)

Ingredienser

  • ½ snittet porre
  • 125g skrællet kartoffel
  • ½ spsk. purløg
  • 2½ dl høneboullion
  • ½ dl. fløde 13%
  • salt
  • peber
  • revet muskat

Fremgangsmåde

Kog porre, kartoffel og purløg i hønseboullion 20 minutter for svag varme.
Blend suppen til den er glat.
Tilsæt fløde.
Bring suppen i kog igen og smag til med salt, peber og revet muskatnød.
Suppen kan serveres varm eller iskold.

<google>DANSK</google>