[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Kartoffelsuppe: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
|||
Line 5: | Line 5: | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* | * 2 snittetede porre | ||
* | * 500g skrællede kartofler (skåret i mindre stykker) | ||
* | * 1 l hønseboullion | ||
* 1/4 l fløde 13% | |||
* | |||
* salt | * salt | ||
* peber | * peber | ||
* revet muskat | * revet muskat | ||
* purløg | |||
====Fremgangsmåde==== | ====Fremgangsmåde==== | ||
Kog porre | Kog porre og kartoffel i hønseboullion 20 minutter for svag varme.<br> | ||
Blend suppen til den er glat.<br> | Blend suppen til den er glat.<br> | ||
Tilsæt fløde.<br> | Tilsæt fløde.<br> | ||
Bring suppen i kog igen og smag til med salt, peber og revet muskatnød.<br> | Bring suppen i kog igen og smag til med salt, peber og revet muskatnød.<br> | ||
Suppen | Suppen serveres i skåle. | ||
Kom en klat creme fraiche i midten og drys med purløg. | |||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Revision as of 20:36, 3 January 2008
<keywords content="Kartoffel suppe" /> 1 portion (1 person)
Ingredienser
- 2 snittetede porre
- 500g skrællede kartofler (skåret i mindre stykker)
- 1 l hønseboullion
- 1/4 l fløde 13%
- salt
- peber
- revet muskat
- purløg
Fremgangsmåde
Kog porre og kartoffel i hønseboullion 20 minutter for svag varme.
Blend suppen til den er glat.
Tilsæt fløde.
Bring suppen i kog igen og smag til med salt, peber og revet muskatnød.
Suppen serveres i skåle.
Kom en klat creme fraiche i midten og drys med purløg.
<google>DANSK</google>