På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Focaccia: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 1: Line 1:
[[Category:Danske sider]]
[[Category:Danske sider]]
[[Category:Opskrifter]]
[[Category:Opskrifter]]
<seo title="Opskrifter" />
====Ingredienser====
====Ingredienser====
*6,5 dl Vand
*6,5 dl Vand

Revision as of 08:31, 12 January 2008

<seo title="Opskrifter" />

Ingredienser

  • 6,5 dl Vand
  • 800 g Mel af god kvalitet f.eks. Italiensk Hvedemel. (Man kan også bruge 700 g Hvedemel og 100 g Durumhvede mel).
  • 1/2 Pakke gær (1/4 Pakke hvis det hæver i køleskab natten over)
  • 2 tsk. Salt
  • Olie ½ dl i dejen + det der skal bruges til pensling

Pynt

  • Salt
  • Olie
  • Rosmarin
  • Oliven (uden sten)

Fremgangsmåde

Alt blandes med grydeske i stor skål.
Hæver til det er nok, mindst en time, kan også langtidshæve natten over i køleskab.
Hældes ud i bradepande på bagepapir.
Hæver ca. 30 min.
Oliven trykkes forsigtigt ned i dejen med ca. 8 cm mellemrum så de er næsten dækket.
Pensles med olie (rigeligt) og drysses med salt og rosmarin.
Bages ved 180º varmluft 40 min. (ikke mere, så bliver det lidt for sprødt).


<google>DANSK</google>