På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Avocadosalat med rejer: Difference between revisions
No edit summary |
No edit summary |
||
Line 1: | Line 1: | ||
{{Opskrifter}} | |||
<keywords content="Advocado salat" /> | <keywords content="Advocado salat" /> | ||
====Salat==== | ====Salat==== | ||
* 2-3 Modne advocado (helst de små brune) | * 2-3 Modne advocado (helst de små brune) |
Revision as of 08:49, 12 January 2008
<keywords content="Advocado salat" />
Salat
- 2-3 Modne advocado (helst de små brune)
- 200 g (drænet vægt) rejer
- 1/6 Icebergsalat
Dressing
- 1 dl. Olivenolie
- 1/3 dl. Hvid Balsamico eddike
- 1 stort eller 2 små fed hvidløg
- 1 stor tsk. Dijon sennep
- 1 tsk. (med top) sukker.
- 1 tsk. salt
- 1/2 tsk peber
Salaten arrangeres i et rundt tærtefad.
Skær advokadoerne over på langs og pil stenene ud. Del dem derefter en gang til så de er i kvarte.
Pil skrællen af advokadoerne og del hver kvart i 3 både.
Dæk bunden af fadet med Iceberg der er snittet i små strimler.
Fordel advokadoerne over salaten, læg dem fra midten og ud, som man skærer en lagkage.
Spred rejerne ud over salat og advocadoer.
Kom alle ingrediensene til dressingen (pres hvidløgene) i en meljævner og ryst til dressingen bliver tyk og uklar.
Fordel dressingen over det hele.
<google>DANSK</google>