[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Pizzadej: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
No edit summary |
||
Line 1: | Line 1: | ||
{{Opskrifter}} | |||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
*3 dl Vand | *3 dl Vand |
Revision as of 11:11, 12 January 2008
Ingredienser
- 3 dl Vand
- 500 g Mel af god kvalitet f.eks. Italiensk Hvedemel. (Man kan også bruge 450 g Hvedemel og 50 g Durumhvede mel).
- 1/2 Pakke gær
- 2 tsk. Salt
- 2 spsk Olie
Fremgangsmåde
Gæren udrøres i vandet.
Salt og olie røres i.
Melet tilsættes og dejen røres til den har en god konsistens.
Hæver en times tid.
Rulles ud på en bageplade med bagepapir.
Lad pizzaen hæve mindst 15 min igen før man begynder at komme fyld på.
Bagetiden afhænger af hvor meget fyld der er på ca. 30-45 min.
<google>DANSK</google>