[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Grapefrugt: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
No edit summary |
||
Line 6: | Line 6: | ||
Grapefrugterne deles på tværs. | Grapefrugterne deles på tværs. | ||
Skær forsigtigt rundt langs kanten på hver halvdel så kødet frigøres lidt. | Skær forsigtigt rundt langs kanten på hver halvdel så kødet frigøres lidt. Skær derefter kødet først i kvarter og så i ottendedele uden at skære gennem skrællen. | ||
Server grapefrugterne på tallerkner. Spises med ske. | Server grapefrugterne på tallerkner. Spises med ske. |
Revision as of 07:46, 3 February 2008
Ingredienser
- Grapefrugt (½ grapefrugt pr. person)
Fremgangsmåde
Grapefrugterne deles på tværs.
Skær forsigtigt rundt langs kanten på hver halvdel så kødet frigøres lidt. Skær derefter kødet først i kvarter og så i ottendedele uden at skære gennem skrællen.
Server grapefrugterne på tallerkner. Spises med ske.
Hvis man serverer 2 halve til hver person kan grapefrugterne serveres i et stort.
<google>DANSK</google>