Paprikagryde: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(New page: {{Hovedretter}} ====Ingredienser==== * 700 g svinesmåkød * 150 g bacon i skiver * en pakke coctailpølser * 250 g champignon * 1 løg * 50 g margarine * 1 tsk paprika * 2 dl hvidvin * 2 ...)
 
Line 20: Line 20:
Baconskiverne skæres over i 1½ cm stykker og svitses til de begynder at blive gyldne. Svinekøddet tilsættes og brunes sammen med bacon.  Hakket løg ristes med til sidst.
Baconskiverne skæres over i 1½ cm stykker og svitses til de begynder at blive gyldne. Svinekøddet tilsættes og brunes sammen med bacon.  Hakket løg ristes med til sidst.


coctailpølser
coctailpølser + suppe




<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 19:32, 14 September 2008

Ingredienser

  • 700 g svinesmåkød
  • 150 g bacon i skiver
  • en pakke coctailpølser
  • 250 g champignon
  • 1 løg
  • 50 g margarine
  • 1 tsk paprika
  • 2 dl hvidvin
  • 2 spsk hvedemel
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 stor dåse tomatpure
  • 1-2 dl fløde gerne sur
  • slat
  • peber

Rensede champignon og skærs i skiver og svitses til de er gyldne. Derefter tages de op af gryden og lægges på en tallerken.

Baconskiverne skæres over i 1½ cm stykker og svitses til de begynder at blive gyldne. Svinekøddet tilsættes og brunes sammen med bacon. Hakket løg ristes med til sidst.

coctailpølser + suppe


<google>DANSK</google>

id=siteTree