På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Paprikagryde: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(New page: {{Hovedretter}} ====Ingredienser==== * 700 g svinesmåkød * 150 g bacon i skiver * en pakke coctailpølser * 250 g champignon * 1 løg * 50 g margarine * 1 tsk paprika * 2 dl hvidvin * 2 ...)
 
Line 20: Line 20:
Baconskiverne skæres over i 1½ cm stykker og svitses til de begynder at blive gyldne. Svinekøddet tilsættes og brunes sammen med bacon.  Hakket løg ristes med til sidst.
Baconskiverne skæres over i 1½ cm stykker og svitses til de begynder at blive gyldne. Svinekøddet tilsættes og brunes sammen med bacon.  Hakket løg ristes med til sidst.


coctailpølser
coctailpølser + suppe




<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 19:32, 14 September 2008

Ingredienser

  • 700 g svinesmåkød
  • 150 g bacon i skiver
  • en pakke coctailpølser
  • 250 g champignon
  • 1 løg
  • 50 g margarine
  • 1 tsk paprika
  • 2 dl hvidvin
  • 2 spsk hvedemel
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 stor dåse tomatpure
  • 1-2 dl fløde gerne sur
  • slat
  • peber

Rensede champignon og skærs i skiver og svitses til de er gyldne. Derefter tages de op af gryden og lægges på en tallerken.

Baconskiverne skæres over i 1½ cm stykker og svitses til de begynder at blive gyldne. Svinekøddet tilsættes og brunes sammen med bacon. Hakket løg ristes med til sidst.

coctailpølser + suppe


<google>DANSK</google>