[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Leverpostej: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
(New page: {{Frokostretter}} ====Ingredienser==== * 300 g lever * 150 g spæk * 30 g margarine * 3 spsk mel * 1½ dl mælk * 1½ dl bouillon * 1 æg * 1 lille finthakket løg * 1 tsk salt * ½ tsk pe...) |
No edit summary |
||
Line 12: | Line 12: | ||
* ½ tsk peber | * ½ tsk peber | ||
* 1 knivspids allehånde | * 1 knivspids allehånde | ||
====Fremgangsmåde==== | ====Fremgangsmåde==== | ||
Line 21: | Line 20: | ||
Æg og krydderier tilsættes og blandes godt.<br> | Æg og krydderier tilsættes og blandes godt.<br> | ||
Leverpostejen kommes i en eller to forme og bages ved | Leverpostejen kommes i en eller to forme og bages ved 190°C (ikke varmluft) i 1 time. | ||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Revision as of 15:11, 10 April 2009
Ingredienser
- 300 g lever
- 150 g spæk
- 30 g margarine
- 3 spsk mel
- 1½ dl mælk
- 1½ dl bouillon
- 1 æg
- 1 lille finthakket løg
- 1 tsk salt
- ½ tsk peber
- 1 knivspids allehånde
Fremgangsmåde
Margarinen smeltes en gryde.
Melet tilsættes under omrøring og 'steger' lidt med.
Mælk og bouillon kommes langsomt i under omrøring til man har en tyk jævn sovs.
Gryden tages af varmen og spæk og lever røres i.
Æg og krydderier tilsættes og blandes godt.
Leverpostejen kommes i en eller to forme og bages ved 190°C (ikke varmluft) i 1 time.
<google>DANSK</google>