[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Bruchetta: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
|||
Line 9: | Line 9: | ||
====Ingredienser pesto==== | ====Ingredienser pesto==== | ||
* 50 blade frisk | * 50 blade frisk basilikum | ||
* 20 g pinjekerner | * 20 g pinjekerner | ||
* 2-3 fed hvidløg | * 2-3 fed hvidløg |
Revision as of 11:57, 20 July 2009
<keywords content="Avocado salat, Advocado salat, Advocadosalat" />
Ingredienser
- 400 g cocktail tomater (10 store på stilk)
- 1 finthakket rødløg
- 1 tsk salt
- 4 skiver godt brød
Ingredienser pesto
- 50 blade frisk basilikum
- 20 g pinjekerner
- 2-3 fed hvidløg
- 1/2 dl olie (prøv med mindre)
- ½ tsk salt
Pynt
- 50 g revet parmesanost
Pinjekerne ristes på en pande
Kom ristede pinjekærner, basilikum blade, hvidløg, olie og salt i en minnihakker eller blender og blend det til en grov pesto.
Hak løget fint.
Skær tomaterne i kvarte. Bland Tomater, hakket løg og salt.
Vend pestoen i, og lad det trække en times tid i køleskabet (hvis du har tid).
Rist brødet.
Kom tomatblandingen på, og pynt med revet parmesan.
<google>DANSK</google>