[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Pariserbøf: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
No edit summary |
||
Line 8: | Line 8: | ||
* revet peberrod | * revet peberrod | ||
* hakket løg | * hakket løg | ||
* | * løgringe | ||
* senneps pickles | * senneps pickles | ||
Revision as of 09:41, 24 July 2009
Ingredienser
- 150-175 g hakket oksekød pr. person
- 1 skive brød pr. person
- 1 æggeblomme pr. person
- kapers
- rødbede i tern
- revet peberrod
- hakket løg
- løgringe
- senneps pickles
Kødet smøres ud på brødet.
Steges 7 min på kødsiden, derefter 3 min på brødsiden.
Serveres med tilbehøret i små skåle.
<google>DANSK</google>