[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Pariserbøf: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
|||
Line 16: | Line 16: | ||
Kødet smøres ud på brødet, og drysses med salt og peber.<br> | Kødet smøres ud på brødet, og drysses med salt og peber.<br> | ||
Steges 7 min på kødsiden, derefter 3 min på brødsiden. | Steges på en pande 7 min på kødsiden, derefter 3 min på brødsiden. | ||
Æggeblommerne kommes i små æggebægere, en i hver.<br> | Æggeblommerne kommes i små æggebægere, en i hver.<br> |
Revision as of 09:49, 24 July 2009
Ingredienser
- 150-175 g hakket oksekød pr. person
- 1 skive brød pr. person
- 1 æggeblomme pr. person
- salt
- peber
Tilbehør
- kapers
- rødbede i tern
- revet peberrod
- hakket løg
- løgringe
- senneps pickles
Kødet smøres ud på brødet, og drysses med salt og peber.
Steges på en pande 7 min på kødsiden, derefter 3 min på brødsiden.
Æggeblommerne kommes i små æggebægere, en i hver.
Bøfferne serveres med tilbehøret i små skåle.
<google>DANSK</google>