På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Tiramisu: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(New page: {{Bagværk}} Tiramisu, af italienk: Tirare = trække, su = op; træk mig op! ====Ingredienser==== ====Fremgangsmåde==== Bunden af et fladt fad dækkes (2-3mm) med stærk kaffe og/eller Ma...)
 
 
(3 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 2: Line 2:
Tiramisu, af italienk: Tirare = trække, su = op; træk mig op!
Tiramisu, af italienk: Tirare = trække, su = op; træk mig op!
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* Ladyfingers (Savoiardi, IRMA)
* Marsala
* 3 pasteuriserede æggehvider eller 2.5dl fløde
* 1 spsk pulverkaffe
* 250 g Mascarpone
* kakao pulver
====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Bunden af et fladt fad dækkes (2-3mm) med stærk kaffe og/eller Marsala afhængigt af målgruppen.
Bunden af et fladt fad dækkes (2-3mm) med stærk kaffe og/eller Marsala afhængigt af målgruppen.<br>
Ladyfingers (Savoiardi, IRMA) lægges ud i ’suppen’ i ét, tæt lag. Vendes evt. en gang.
Ladyfingers lægges ud i ’suppen’ i ét, tæt lag. Vendes evt. en gang.


3 pasteuriserede æggehvider (eller 2.5dl fløde) piskes stive.
3 pasteuriserede æggehvider (eller 2.5dl fløde) piskes stive.


3 pasteuriserede æggeblommer piskes med 2-3spk. sukker og 1 spk. pulverkaffe mast i bagepapir. 250 g Marcapone iblandes, -og det hele blandes forsigtigt ind i ovennævnte skum.
Æggeblommerne piskes med 2-3spk. sukker og 1 spk. pulverkaffe mast i bagepapir.<br>
250 g Mascarpone iblandes, -og det hele blandes forsigtigt ind i ovennævnte skum.


Crememassen hældes ud over kagelaget, og hele herligheden sættes køligt, gerne i kølskab, til næste dag.
Crememassen hældes ud over kagelaget, og hele herligheden sættes køligt, gerne i kølskab, til næste dag.


Lige inden servring sigtes kakao henover kagen, og voila: Tiamisu.
Lige inden servring sigtes kakao henover kagen, og voila: Tiramisu.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Latest revision as of 05:09, 11 November 2009

Tiramisu, af italienk: Tirare = trække, su = op; træk mig op!

Ingredienser

  • Ladyfingers (Savoiardi, IRMA)
  • Marsala
  • 3 pasteuriserede æggehvider eller 2.5dl fløde
  • 1 spsk pulverkaffe
  • 250 g Mascarpone
  • kakao pulver

Fremgangsmåde

Bunden af et fladt fad dækkes (2-3mm) med stærk kaffe og/eller Marsala afhængigt af målgruppen.
Ladyfingers lægges ud i ’suppen’ i ét, tæt lag. Vendes evt. en gang.

3 pasteuriserede æggehvider (eller 2.5dl fløde) piskes stive.

Æggeblommerne piskes med 2-3spk. sukker og 1 spk. pulverkaffe mast i bagepapir.
250 g Mascarpone iblandes, -og det hele blandes forsigtigt ind i ovennævnte skum.

Crememassen hældes ud over kagelaget, og hele herligheden sættes køligt, gerne i kølskab, til næste dag.

Lige inden servring sigtes kakao henover kagen, og voila: Tiramisu.

<google>DANSK</google>