[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Flæskestegs sandwich: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
|||
Line 13: | Line 13: | ||
5 g salt | 5 g salt | ||
5 g sukker | 5 g sukker | ||
10 ml | 10 ml hvid balsamico | ||
====Fremgangsmåde==== | ====Fremgangsmåde==== |
Revision as of 11:14, 4 June 2010
Ingredienser
- Sandwichbolle f.eks. Koldhævede Hvedeboller
- 30 g Rødkål
- 30 g Agurkesalat
- 120 g Stegt flæskesteg i skiver
- Salt
Sennepsmayonaise (til ca. 10 sandwich)
Ca. 25 g grov fransk sennep Ca. 20 g Baenckhe gule sennepspulver 400 g mayonaise 5 g salt 5 g sukker 10 ml hvid balsamico
Fremgangsmåde
Burgerbollen flækkes og smøres med kryddermayonnaise på begge stykker brød.
Læg flæskestegen på. Læg rødkål og agurkesalat på - og læg toppen af bollen på.
<google>DANSK</google>