På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Flæskestegs sandwich: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
Line 1: Line 1:
{{Frokostretter}}
{{Frokostretter}}
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* [[Koldhævede Hvedeboller|Sandwichbolle f.eks. Koldhævede Hvedeboller]]
* [[Koldhævede hvedeboller|Sandwichbolle f.eks. Koldhævede hvedeboller]]
* 30 g Rødkål
* 30 g Rødkål
* 30 g Agurkesalat
* 30 g Agurkesalat

Revision as of 11:15, 4 June 2010

Ingredienser

Sennepsmayonaise (til ca. 10 sandwich)

Ca. 25 g grov fransk sennep Ca. 20 g Baenckhe gule sennepspulver 400 g mayonaise 5 g salt 5 g sukker 10 ml hvid balsamico

Fremgangsmåde

Burgerbollen flækkes og smøres med kryddermayonnaise på begge stykker brød.
Læg flæskestegen på. Læg rødkål og agurkesalat på - og læg toppen af bollen på.

<google>DANSK</google>