Flæskestegs sandwich: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
Line 1: Line 1:
{{Frokostretter}}
{{Frokostretter}}
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* [[Koldhævede Hvedeboller|Sandwichbolle f.eks. Koldhævede Hvedeboller]]
* [[Koldhævede hvedeboller|Sandwichbolle f.eks. Koldhævede hvedeboller]]
* 30 g Rødkål
* 30 g Rødkål
* 30 g Agurkesalat
* 30 g Agurkesalat

Revision as of 11:15, 4 June 2010

Ingredienser

Sennepsmayonaise (til ca. 10 sandwich)

Ca. 25 g grov fransk sennep Ca. 20 g Baenckhe gule sennepspulver 400 g mayonaise 5 g salt 5 g sukker 10 ml hvid balsamico

Fremgangsmåde

Burgerbollen flækkes og smøres med kryddermayonnaise på begge stykker brød.
Læg flæskestegen på. Læg rødkål og agurkesalat på - og læg toppen af bollen på.

<google>DANSK</google>

id=siteTree