[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Flæskestegs sandwich: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
No edit summary |
||
Line 7: | Line 7: | ||
* 120 g Stegt flæskesteg i skiver | * 120 g Stegt flæskesteg i skiver | ||
* Salt | * Salt | ||
* Sennep | |||
====Fremgangsmåde==== | ====Fremgangsmåde==== | ||
Burgerbollen flækkes og smøres med | Burgerbollen flækkes og smøres med lidt sennep (evt. sovs) på begge stykker brød.<br> | ||
Læg flæskestegen på. Læg rødkål og agurkesalat på - og læg toppen af bollen på. | Læg flæskestegen på. Læg rødkål og agurkesalat på - og læg toppen af bollen på. | ||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Revision as of 07:51, 14 June 2010
Ingredienser
- Sandwichbolle f.eks. Koldhævede hvedeboller
- 30 g Rødkål
- 30 g Agurkesalat
- 120 g Stegt flæskesteg i skiver
- Salt
- Sennep
Fremgangsmåde
Burgerbollen flækkes og smøres med lidt sennep (evt. sovs) på begge stykker brød.
Læg flæskestegen på. Læg rødkål og agurkesalat på - og læg toppen af bollen på.
<google>DANSK</google>