På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Italiensk citronsorbet: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Opskrifter}}
<seo title="Opskrifter" />
<seo title="Opskrifter" />
<keywords content="Desert Madopskrifter Italiensk" />
<keywords content="Dessert Madopskrifter Italiensk" />
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 1 L vand
* 1 L vand

Revision as of 06:36, 5 July 2010

<seo title="Opskrifter" /> <keywords content="Dessert Madopskrifter Italiensk" />

Ingredienser

  • 1 L vand
  • 300 g sukker
  • 4 citroner

Fremgangsmåde

Opløs 300 g sukker i 3 dl kogende vand.
Kom 7 dl koldt vand i.
Kom saften fra de 3 af citronerne i, den fjerde citron skæres i små bidder med skræl (ca. 2-3 mm på hver led), og kommes i.
Rør ofte i isen, mens den fryser.

<google>DANSK</google>