[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Dild dressing: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
No edit summary |
||
Line 1: | Line 1: | ||
{{Opskrifter}} | {{Opskrifter}} | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* 2½ dl cremefraiche | * 2½ dl cremefraiche |
Revision as of 08:27, 3 October 2010
Ingredienser
- 2½ dl cremefraiche
- ½-1 bundt dild
- 1 fed hvidløg
- ½ tsk salt
Fremgangsmåde
Dilden skæres i korte stykker med en kniv.
Hvidløgsfeddet presses.
Det hele røres sammen i en skål.
Dressingen smages evt. til med lidt mere salt.
<google>DANSK</google>