[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Kartoffelsuppe: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
|||
Line 6: | Line 6: | ||
* 1 l hønseboullion | * 1 l hønseboullion | ||
* 1/4 l fløde 13% | * 1/4 l fløde 13% | ||
* salt | * 1 tsk salt | ||
* peber | * 1/2 tsk peber | ||
* revet | * 1/4 revet muskatnød | ||
* purløg | * purløg | ||
* creme fraiche til pynt | * creme fraiche til pynt |
Revision as of 17:14, 24 October 2010
<keywords content="Kartoffel suppe" />
Ingredienser
- 2 snittetede porrer
- 500g skrællede kartofler (skåret i mindre stykker)
- 1 l hønseboullion
- 1/4 l fløde 13%
- 1 tsk salt
- 1/2 tsk peber
- 1/4 revet muskatnød
- purløg
- creme fraiche til pynt
Fremgangsmåde
Kog porre og kartoffel i hønseboullion 20 minutter for svag varme.
Blend suppen til den er glat.
Tilsæt fløde.
Bring suppen i kog igen (under omrøring så den ikke brænder på) og smag til med salt, peber og lidt revet muskatnød.
Suppen serveres i skåle.
Kom en klat creme fraiche i midten og drys med purløg.
<google>DANSK</google>