[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Köfte: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} <keywords content="Kartoffel suppe" /> ====Ingredienser - farsen==== * 500 g hakket lam, kalve eller oksekød * 1 løg * 4 fed hakket hvidløg * 1 æg * 2 tsk salt…') |
No edit summary |
||
Line 1: | Line 1: | ||
{{Opskrifter}} | {{Opskrifter}} | ||
<keywords content=" | <keywords content="Græske frikadeller" /><keywords content="Kødboller" /> | ||
====Ingredienser - farsen==== | ====Ingredienser - farsen==== | ||
* 500 g hakket lam, kalve eller oksekød | * 500 g hakket lam, kalve eller oksekød |
Latest revision as of 17:26, 24 October 2010
<keywords content="Græske frikadeller" /><keywords content="Kødboller" />
Ingredienser - farsen
- 500 g hakket lam, kalve eller oksekød
- 1 løg
- 4 fed hakket hvidløg
- 1 æg
- 2 tsk salt
- 2 tsk spidskommen
- 1 tsk chilipulver
- 2 tsk timian
Ingredienser - tomatsovs
- 2 dåser hakkede tomater
- 2 tsk salt
- 1 tsk rosmarin
- lidt peber
Fremgangsmåde
Bland alle ingredienserne til farsen godt sammen.
Steg kødbollerne på panden.
Når kødbollerne er pænt brunede på alle sider, kommes ingredienserne til tomatsovsen på panden.
Lad sovsen simre i 15-20 minutter så den bliver lidt tyk, og smager godt.
Serveres med ovnbagte kartoffelbåde eller ris.
<google>DANSK</google>