[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Frikadeller: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
|||
Line 4: | Line 4: | ||
* 1 kg hakket kalv og flæsk | * 1 kg hakket kalv og flæsk | ||
* 5 skiver brød - eller 2 dl havregryn | * 5 skiver brød - eller 2 dl havregryn | ||
* 2 løg | |||
* 1 dl hvidvin | * 1 dl hvidvin | ||
* 1 dl mælk | * 1 dl mælk | ||
Line 17: | Line 18: | ||
Skær brødet i tern, og udblød det vin og mælk.<br> | Skær brødet i tern, og udblød det vin og mælk.<br> | ||
Bland alle ingredienserne sammen, og rør til farsen er smidig. | Bland alle ingredienserne sammen, og rør til farsen er smidig.<br> | ||
Stegers 4-5 min på hver side, holdes varme i ovnen. | |||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Revision as of 19:57, 2 March 2011
Ingredienser
- 1 kg hakket kalv og flæsk
- 5 skiver brød - eller 2 dl havregryn
- 2 løg
- 1 dl hvidvin
- 1 dl mælk
- 2 æg
- 4 spsk revet parmesanost
- 1 tsk rosmarin eller frisk timian
- 4 spsk hakket persille - eller 1 tsk timian
- 2 fed pressset hvidløg
- 4 tsk salt
- 1 tsk peber
Fremgangsmåde
Skær brødet i tern, og udblød det vin og mælk.
Bland alle ingredienserne sammen, og rør til farsen er smidig.
Stegers 4-5 min på hver side, holdes varme i ovnen.
<google>DANSK</google>