På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Tunsalat: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
Line 17: Line 17:
Tilsæt de hakkede løg, kapers, majs og peberfrugt.<br>
Tilsæt de hakkede løg, kapers, majs og peberfrugt.<br>
Kom mayonnaise og creme fraiche i til tunsalaten har en passende konsistens.<br>
Kom mayonnaise og creme fraiche i til tunsalaten har en passende konsistens.<br>
Smag til med salt og peber.<br>
Smag til med salt, peber og en smule cayennepeber.<br>


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 21:09, 10 April 2011

Ingredienser

  • 2 dåser tun i olie
  • 2 rødløg
  • 1 Rød peberfrugt
  • 1 dl kapers
  • 1 dl frosne majs
  • 2 dl mayonnaise
  • 2 dl cremefraiche
  • 3 tsk salt
  • 2 tsk peber
  • et drys cayennepeber

Fremgangsmåde

Hak løgene og den røde peberfrugt fint.
Hæld olien fra tunfisken, kom det i en skål og hak det i stykker med en gaffel.
Tilsæt de hakkede løg, kapers, majs og peberfrugt.
Kom mayonnaise og creme fraiche i til tunsalaten har en passende konsistens.
Smag til med salt, peber og en smule cayennepeber.

<google>DANSK</google>