Lasagne al forno: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(New page: ====Pasta alla bolognese==== 500 g blandet hakket kød ====Béchamelsauce==== *100 g magarine *100 g mel *1 liter mælk *salt *peber *rosmarin *oregano *muskatnød 500 g Lasagne plader)
 
No edit summary
Line 1: Line 1:
====Pasta alla bolognese====
====Pasta alla bolognese====
500 g blandet hakket kød
*2 løg
*2 gulerødder
*2 stængler bladselleri
*100 g stribet flæsk
*500-600 g blandet hakket kød
*400 g tomater
*2 dl rødvin
*1 boullion terning
*2dl mælk
*hvidløg
*salt
*peber
*rosmarin
*oregano
 
*500 g Lasagne plader




Line 8: Line 23:
*1 liter mælk
*1 liter mælk
*salt
*salt
*peber
*hvid peber
*rosmarin
*oregano
*muskatnød
*muskatnød
 
*400 g ost Rigmor lagret fra Netto
 
500 g Lasagne plader

Revision as of 20:20, 26 August 2007

Pasta alla bolognese

  • 2 løg
  • 2 gulerødder
  • 2 stængler bladselleri
  • 100 g stribet flæsk
  • 500-600 g blandet hakket kød
  • 400 g tomater
  • 2 dl rødvin
  • 1 boullion terning
  • 2dl mælk
  • hvidløg
  • salt
  • peber
  • rosmarin
  • oregano
  • 500 g Lasagne plader


Béchamelsauce

  • 100 g magarine
  • 100 g mel
  • 1 liter mælk
  • salt
  • hvid peber
  • muskatnød
  • 400 g ost Rigmor lagret fra Netto

id=siteTree