På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Hyldeblomstdrik: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
 
Line 17: Line 17:
Hyldeblomster og citronskiverne skal være dækket helt til, ellers mugner de.<br>
Hyldeblomster og citronskiverne skal være dækket helt til, ellers mugner de.<br>


4 - 5 dage efter:
4 - 5 dage senere<br>


Si saften og tilsæt 3 tsk. Atamon (Hvis saften fryses ned og tages op efter behov behøves Atamon ikke).
Si saften og tilsæt 3 tsk. Atamon (Hvis saften fryses ned og tages op efter behov behøves Atamon ikke).<br>
Hæld saften på patentflasker (de er billige i Ikea).<br>
Hæld saften på patentflasker (de er billige i Ikea).<br>


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Latest revision as of 23:10, 14 June 2011

Ingredienser

  • 60-80 Hyldeblomst klaser
  • 1,5 kg sukker
  • 8 citroner
  • 4 breve citronsyre (80 g)
  • 3 liter kogende vand

Fremgangsmåde

Klip de grove stilke af hyldeblomstklaserne og læg dem i en gryde af rustfrit stål, eller en plastic beholder.
Skær citronerne i skiver og kom dem i.
Hæld kogende vand over.
Tilsæt sukker og citronsyre.
Rør ind imellem, til sukkeret er opløst.
læg låg på, og lad hyldeblomsterne trække i køleskab 4 - 5 dage.
Hyldeblomster og citronskiverne skal være dækket helt til, ellers mugner de.

4 - 5 dage senere

Si saften og tilsæt 3 tsk. Atamon (Hvis saften fryses ned og tages op efter behov behøves Atamon ikke).
Hæld saften på patentflasker (de er billige i Ikea).

<google>DANSK</google>