På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Focaccia: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
Line 1: Line 1:
====Ingredienser====
====Ingredienser====
*6,5 dl Vand
*6,5 dl Vand
*800 g Mel af god kvalitet f.eks. Italiensk Hvedemel. (Man kan også bruge 700 g Hvedemel og  200 g Durumhvede mel).
*800 g Mel af god kvalitet f.eks. Italiensk Hvedemel. (Man kan også bruge 700 g Hvedemel og  100 g Durumhvede mel).
*1/2 Pakke gær (1/4 Pakke hvis det hæver i køleskab natten over)
*1/2 Pakke gær (1/4 Pakke hvis det hæver i køleskab natten over)
*2 tsk. salt
*2 tsk. salt

Revision as of 07:54, 2 September 2007

Ingredienser

  • 6,5 dl Vand
  • 800 g Mel af god kvalitet f.eks. Italiensk Hvedemel. (Man kan også bruge 700 g Hvedemel og 100 g Durumhvede mel).
  • 1/2 Pakke gær (1/4 Pakke hvis det hæver i køleskab natten over)
  • 2 tsk. salt
  • Olie

Pynt

  • Salt
  • Olie
  • Rosmarin

Fremgangsmåde

Alt blandes med grydeske i stor skål.
Hæver til det er nok, mindst en time, kan også langtidshæve natten over i køleskab.
Hældes ud i bradepande på bagepapir.
Hæver ca. 30 min.
Pensles med olie (rigeligt) og drysses med salt og rosmarin.
Bages ved 180º varmluft 40 min. (ikke mere, så bliver det lidt for sprødt).

id=siteTree