På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Pariserbøf: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
Line 14: Line 14:
* løgringe
* løgringe
* senneps pickles
* senneps pickles
* evt. purløg
* groft salt og peber


Kødet smøres ud på brødet, og drysses med salt og peber.<br>
Kødet smøres ud på brødet, og drysses med salt og peber.<br>

Revision as of 15:55, 6 October 2011

Ingredienser

  • 150-175 g hakket oksekød pr. person
  • 1 skive brød pr. person
  • 1 æggeblomme pr. person
  • salt
  • peber

Tilbehør

  • kapers
  • rødbede i tern
  • revet peberrod
  • hakket løg
  • løgringe
  • senneps pickles
  • evt. purløg
  • groft salt og peber

Kødet smøres ud på brødet, og drysses med salt og peber.
Steges på en pande 7 min på kødsiden, derefter 3 min på brødsiden.

Æggeblommerne kommes i små æggebægere, en i hver.
Bøfferne serveres med tilbehøret i små skåle.

<google>DANSK</google>

id=siteTree