[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Karrykylling: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
No edit summary |
||
Line 16: | Line 16: | ||
====Fremgangsmåde==== | ====Fremgangsmåde==== | ||
Del kyllingen i stykker, og brun dem i smør og olie. | Del kyllingen i stykker, og brun dem i smør og olie.<br> | ||
Tag kyllingekæødet op, og svits kyllingekødet i gryden.<br> | |||
Svits løgene i fedtstoffet, kom karryen i det sidste minut.<br> | |||
Kom kyllingen, resten af ingredienserne og lidt salt i gryden.<br> | |||
Lad det simre i en times tid.<br> | |||
Smag til med salt og peber.<br> | |||
Serveres med ris.<br> | |||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Revision as of 18:45, 27 November 2011
Ingredienser
- 1 kylling
- 50 gram smør
- 1 spsk olie
- 2 d hakket løg
- 1 dåse fl. tomater
- 8 tsk karry
- 2 laurbærblade
- 1/4 tsk nelliker
- Citronsaft
- 1/2 tsk koriander
- ½ l grøntsagsbouilon
- 1 1/2 dl creme fraise
- Salt og peber
Fremgangsmåde
Del kyllingen i stykker, og brun dem i smør og olie.
Tag kyllingekæødet op, og svits kyllingekødet i gryden.
Svits løgene i fedtstoffet, kom karryen i det sidste minut.
Kom kyllingen, resten af ingredienserne og lidt salt i gryden.
Lad det simre i en times tid.
Smag til med salt og peber.
Serveres med ris.
<google>DANSK</google>