[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Hjemmelavet skinkesalat: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
No edit summary |
||
Line 5: | Line 5: | ||
* 1 finthakket løg (evt. rødløg) | * 1 finthakket løg (evt. rødløg) | ||
* 1 bundt purløg | * 1 bundt purløg | ||
* salt | * salt (meget lidt, skinken er salt i forvejen) | ||
* groft peber | * groft peber | ||
Revision as of 08:37, 25 March 2012
Ingredienser
- 300 g kogt, røget skinke
- 80 g mayonnaise
- 1 finthakket løg (evt. rødløg)
- 1 bundt purløg
- salt (meget lidt, skinken er salt i forvejen)
- groft peber
Fremgangsmåde
Hak skinken groft på kødhakkemaskinen.
Løget hakkes fint og kommes i sammen med mayonnaise.
Rør det hele godt sammen, og smag til med salt og peber.
Pynt med purløg.
Smør brødet med skinkesalaten, og drys med groft peber og pynt med purløg.
<google>DANSK</google>