På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Pesto: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
Line 2: Line 2:
[[File:Pesto.jpg|right]]
[[File:Pesto.jpg|right]]
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 50 blade frisk basilikum
* 50 blade frisk basilikum eller en håndfuld rucula
* 20 g pinjekerner
* 20 g pinjekerner
* 2-3 fed hvidløg
* 1-3 fed hvidløg (3 er meget, men godt hvis den skal på pizza)
* 1/2 dl olie (prøv med mindre)
* ca 1/2 dl olie
* ½ tsk salt
* ca ½ tsk salt (ikke for meget, osten salter)
* 25-50 g revet parmesanost
* 25-50 g revet parmesanost


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Pinjekerne ristes på en pande<br>
Pinjekerne ristes på en pande<br>
Kom ristede pinjekærner, basilikum blade, hvidløg, olie og salt i en minnihakker eller blender og blend det til en grov pesto.<br>
Kom ristede pinjekærner, basilikum/rucula blade, hvidløg, olie og salt i en minnihakker eller blender og blend det til en grov pesto.<br>
Bland frisk revet parmesanost i med en ske.<br>
Bland frisk revet parmesanost i med en ske.<br>



Revision as of 15:12, 14 April 2012

Pesto.jpg

Ingredienser

  • 50 blade frisk basilikum eller en håndfuld rucula
  • 20 g pinjekerner
  • 1-3 fed hvidløg (3 er meget, men godt hvis den skal på pizza)
  • ca 1/2 dl olie
  • ca ½ tsk salt (ikke for meget, osten salter)
  • 25-50 g revet parmesanost

Fremgangsmåde

Pinjekerne ristes på en pande
Kom ristede pinjekærner, basilikum/rucula blade, hvidløg, olie og salt i en minnihakker eller blender og blend det til en grov pesto.
Bland frisk revet parmesanost i med en ske.


Pesto - Wikipedia

<google>DANSK</google>

id=siteTree