[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Kold kartoffelsalat: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
Line 17: | Line 17: | ||
Snit rødløg, forårsløg/porre i fine strimler.<br> | Snit rødløg, forårsløg/porre i fine strimler.<br> | ||
Bland Mayonnaise, cremefraiche, dijonsennep, salt og peber i en skål.<br> | Bland Mayonnaise, cremefraiche, dijonsennep, salt og peber i en skål.<br> | ||
Kom kapers og | Kom kapers, rødløg og forårsløg/porre i og bland det sammen.<br> | ||
Vend kartoflerne i, og pynt med fintklippet purløg. | Vend kartoflerne i, og pynt med fintklippet purløg. | ||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Revision as of 14:50, 30 June 2012
Ingredienser
- 1 kg kolde skrællede kartofler
- 2 forårsløg eller et stykke porre
- 1 lille rødløg eller ½ stort
- ½ bundt purløg
- ½ dl kapers
- 2 spsk dijonsennep
- 200 g Hellmann´s Real Mayonnaise
- 100 g cremefraiche eller tyrkisk yoghurt
- 1 tsk salt
- ½ tsk groft kværnet sort peber
Fremgangsmåde
Skær kartoflerne i skiver.
Snit rødløg, forårsløg/porre i fine strimler.
Bland Mayonnaise, cremefraiche, dijonsennep, salt og peber i en skål.
Kom kapers, rødløg og forårsløg/porre i og bland det sammen.
Vend kartoflerne i, og pynt med fintklippet purløg.
<google>DANSK</google>