[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Ragù alla bolognese: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
Line 11: | Line 11: | ||
* 2 dl sødmælk | * 2 dl sødmælk | ||
* 1 spsk sukker | * 1 spsk sukker | ||
* salt | * 2 tsk salt | ||
* peber | * 1 tsk peber | ||
====Fremgangsmåde==== | ====Fremgangsmåde==== |
Revision as of 16:11, 2 July 2012
Ingredienser
- 500 g hakket oksekød
- 2 løg
- 6 stængler bladselleri
- 2 gulerødder
- olivenolie
- 2 dl rødvin
- 2 store dåser dobbelt tomatkoncentrat
- 2 dl sødmælk
- 1 spsk sukker
- 2 tsk salt
- 1 tsk peber
Fremgangsmåde
Hak løg, bladselleri og gulerødder meget fint.
Svits løg, bladselleriog gulerod olivenolie.
Tilsæt tomatkoncentrat og lad det lige svitse for at trække smag ud.
Tilsæt hakket oksekød, og tilsæt rødvin, når kødet har taget farve.
Lad vinen koge ind og tilsæt sukker og sødmælk.
Lad det simre for svag varme i 2-3 timer, indtil grøntsagerne er kogt helt ud.
Spæd evt. med lidt vand undervejs, hvis saucen bliver for tør.
Smag til med salt og peber.
<google>DANSK</google>