På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Flæskestegs sandwich: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
 
(10 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
{{Frokostretter}}
{{Frokostretter}}
[[File:Flæskestegs sandwich.jpg|700px|link=http://www.yggenyk.dk/wiki/images/Fl%C3%A6skestegs_sandwich.jpg]]
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* [[Koldhævede Hvedeboller|Sandwichbolle f.eks. Koldhævede Hvedeboller]]
* [[Koldhævede hvedeboller|Sandwichbolle f.eks. Koldhævede hvedeboller]]
* 30 g Rødkål
* 30 g Rødkål
* 30 g Agurkesalat
* 30 g Agurkesalat
* 120 g Stegt flæskesteg i skiver  
* 120 g Stegt [[Flæskesteg|flæskesteg]] i skiver  
* Salt
* Salt
 
* Sennep
====Sennepsmayonaise (til ca. 10 sandwich)====
Ca. 25 g grov fransk sennep
Ca. 20 g Baenckhe gule sennepspulver
400 g mayonaise
5 g salt
5 g sukker
10 ml æblecidereddike


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Burgerbollen flækkes og smøres med kryddermayonnaise på begge stykker brød.<br>
Burgerbollen flækkes og smøres med lidt sennep (evt. sovs) på begge stykker brød.<br>
Læg flæskestegen på. Læg rødkål og agurkesalat på - og læg toppen af bollen på.
Læg flæskestegen på. Læg rødkål og agurkesalat på - og læg toppen af bollen på.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Latest revision as of 06:59, 14 July 2012

Flæskestegs sandwich.jpg

Ingredienser

Fremgangsmåde

Burgerbollen flækkes og smøres med lidt sennep (evt. sovs) på begge stykker brød.
Læg flæskestegen på. Læg rødkål og agurkesalat på - og læg toppen af bollen på.

<google>DANSK</google>

id=siteTree