[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Information om bønner: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
No edit summary |
||
Line 4: | Line 4: | ||
* [http://www.dr.dk/DR2/camillaplum/og-den-sorte-gryde/Opskrifter/2010/uds_7/20100319094701.htm Camilla Plum - Mere om bønner] | * [http://www.dr.dk/DR2/camillaplum/og-den-sorte-gryde/Opskrifter/2010/uds_7/20100319094701.htm Camilla Plum - Mere om bønner] | ||
* [http://ftlf.dk/fileadmin/download/boenner.pdf Veterinær og Fødevaredirektoratet - Bønner skal tilberedes rigtigt - ellers kan de være skadelige] | * [http://ftlf.dk/fileadmin/download/boenner.pdf Veterinær og Fødevaredirektoratet - Bønner skal tilberedes rigtigt - ellers kan de være skadelige] | ||
* [http://politiken.dk/mad/madnyt/ECE1220869/eksperter-regler-om-opbloedning-af-boenner-er-foraeldede/ Eksperter: Regler om opblødning af bønner er forældede] | |||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |